Ouderraad Vrije Basisschool Zwalm organiseert ‘Schijt je rijk 2.0’ 

Ten gevolge van corona kon het eetfestijn van de Vrije Basisschool Zwalm dit najaar niet georganiseerd worden. De ouderraad bleef echter niet bij de pakken zitten en organiseert graag een tweede editie van haar “schijt je rijk-actie”! Alle opbrengst is ten voordele van de schoolwerking.

 

Hoe werkt het?

Sympathisanten kunnen bijdragen door één of meerdere vakjes aan te kopen op de speelplaats. Op zondag 24 oktober laten we om 11u30 een koe los op de speelplaats. Het vak waar de koe haar boodschap dropt, is het winnende vak. De winnaar krijgt maar liefst 3 uur de Speelcaravan ter beschikking, inclusief speelmateriaal en een uur grime, op een locatie naar keuze, max. 20km van Zwalm.

 

De actie staat open voor iedereen! Vakjes aankopen kan door in te schrijven via www.bit.do/schijtjerijk2021 en het bedrag over te maken tegen uiterlijk 20 oktober. De vakjes worden op 23 oktober willekeurig toegewezen aan de eigenaars. Op 24 oktober is iedereen vanaf 11u00 welkom in Decoenestraat om de koe aan te moedigen en er een leuke middag van te maken! De ouderraad voorziet springkastelen, bar en frietkraam!

 

Voor het resultaat en alle updates over de actie, zie de Facebookpagina van de ouderraad:

https://www.facebook.com/ouderraadvbzwalm/

 

X