Koninklijke Muziekvereniging Con Animo nog vol ambitie

Met veel goesting op de planken in Oosterzeelse cultuurtempel

Wat krijgt u als je onze bloedeigen Koninklijke Muziekvereniging Con Animo op de scene zet? Een meeslepend, beklijvend concert. Kom op vrijdag 22 en op zaterdag 23 oktober in de Oosterzeelse cultuurtempel GC De Kluize  volop genieten van het concert ‘Con Animo stormt na de stilte’.
Con Animo vierde vijf jaar geleden zijn jubileumconcert 10/ 175. Con Animo bestaat nu 15 jaar en ging sinds 2006 onder deze nieuwe naam verder na de fusie van Sint – Cecilia Oosterzele en Sint – Martinus Balegem. Men kan nu eigenlijk al terugblikken op een 180 – jarige geschiedenis van de fusievereniging.
Benieuwd hoe het gloednieuwe concert ‘Con Animo stormt na de stilte’ zal klinken? Bestel snel uw tickets (14 euro, kindertarief aan de helft van de prijs) via reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30.
Con Animo is zinnens om na de vermaledijde coronapandemie nog een versnelling hoger te schakelen in de akoestisch perfecte concertzaal De Kluize, een bruisend huis voor podiumkunsten
. Het concert ‘Con Animo stormt na de stilte’ zal ook dit keer een breed geïnteresseerd publiek boeien. Zo’n concert beleef je best live. Wanneer de muzikanten het beste van zichzelf geven, spatten de emoties van het podium.
We kijken er naar uit, zo’n 60 muzikanten samen op het podium om hemelse muziek te bundelen. Met het gloednieuwe concert geven de muzikanten van Con Animo nog maar eens een vervolg aan wat ze uitmuntend in zijn, het publiek een zalige muziekavond bezorgen. Met duivels genoegen en in perfecte harmonie. Dit concert mag je niet missen. Een perfect muzikaal avondje wacht. Zij die nooit een concert zagen van Con Animo, kom gewoon eens kennis maken met de muziek van Con Animo. Must see. De Koninklijke Muziekvereniging zal je graag verwelkomen met je partner, je familie, je vrienden,…en bovendien zit je heel comfortabel in de theaterzaal van de Oosterzeelse cultuurtempel. Zeker weten, Con Animo palmt alweer het Gemeenschapscentrum De Kluize in. De harmonie wil nog maar eens haar veelzijdigheid tonen. Con Animo staat voor onstilbare podiumhonger, veel durf, aangeboren muziekdrift, en vooral veel goesting. Smul mee van de verrassing die Con Animo te bieden heeft op het concert ‘Con Animo stormt na de stilte’. Het belooft een op en top avond te worden met een heel gevarieerd programma. Con Animo wil nog maar eens tonen waar het mee bezig is. Traditiegetrouw zal

Bart Van Der Strieckt het concert dirigeren. Het concert wordt in goede banen geleid door presentatrice Katrien Haenebalcke. Iedereen is van harte welkom. Voorafgaand aan het concert vanaf 19 u wordt in de foyer een gratis aperitief aangeboden.

X