Opstapplaats aan parking De Kluize Scheldewindeke

Pendelen naar de jaarmarkt

Noteer alvast. Op 11 en 12 november 2021 is het weer jaarmarkt in Sint-Lievens-Houtem. Deze eeuwenoude traditie werd in 2010 erkend door Unesco als immaterieel erfgoed. De vermaarde Houtem Jaarmarkt staat voor ongeveer 400 marktkramers, veel runderen en paarden, landbouwvoertuigen, een internationale streekproductenmarkt, eten, drinken, een ware mensenzee én vooral heel veel sfeer.

Een lovenswaardig initiatief van de gemeente Sint – Lievens – Houtem en provincie Oost – Vlaanderen om net als andere jaren een gratis pendeldienst aan te bieden om mensen veilig en duurzaam van en naar de Jaarmarkt te brengen. Er zijn pendeldiensten op donderdag 11 en vrijdag 12 november tussen 9 en 18 u. De geïnteresseerde Oosterzelenaars kunnen de pendelbus gebruiken die hen vanuit de opstapplaats aan parking De Kluize, Sportstraat, Scheldewindeke tot kort bij de marktzone brengt. Op deze manier kunnen bezoekers eenvoudig en comfortabel van de jaarmarkt genieten. En leuk meegenomen, het vervoer heen en terug is gratis. Op de parking van De Kluize wordt een bord geplaatst met de vertrekuren.

X