Prijsuitreiking Week van de Markt, de Oosterzeelse oh-bon ging naar Philipe, Ivan en Gentil

de week van de markt Scheldewindeke

Van 4 tot 10 oktober 2021 vond voor het 2” jaar op rij de Week van de Markt plaats, een organisatie van de Provincie Oost-Vlaanderen en EROV. Tijdens die week staan de marktkramers en de marktbeleving centraal. Met deze actie worden de marktkramers en de beleving rond het wekelijks marktgebeuren in de kijker gezet. Dit jaar namen 37 Oost-Vlaamse gemeenten deel.

In Oosterzele verzamelden de marktbezoekers van de markt in Gijzenzele en Scheldewindeke stempels van verschillende marktkramen op een spaarkaart. Met een volle spaarkaart (3 stempels) kon je mooie prijzen winnen, geschonken door de marktkramers en de gemeente.
In totaal werden 20 winnaars uitgeloot. Zij kregen allemaal waardebonnen van de verschillende marktkramen. De eerste drie kregen daarnaast ook een Oh-bon, geschonken door de gemeente Oosterzele.

Op woensdag 13 oktober, tijdens de marktdag in Scheldewindeke, werden de eerste drie winnaars bekendgemaakt:
1. Philipe Niemegeerts uit Scheldewindeke
2. Ivan Van de Sijpe uit Oosterzele
3. Gentil Thienpont uit Scheldewindeke

2 extra spaarkaarten werden opgestuurd naar de Provincie Oost Vlaanderen. Die maken kans op de provinciale prijzen (een Weekendje weg in Oost-Vlaanderen, een etentje bij een ambassadeur Lekker Oost-Vlaams en pakketten Oost-Vlaamse streekproducten en Fair Trade producten).

X