MFL-Herzele klokt voorlopig af op 14.609,50 euro!

MFL-Herzele, de goededoelenactie die de laatste weken Herzele in de ban hield, kende dit weekend haar hoogtepunt met een 36 uur durende radiomarathon op Radio Star.

Leerlingen Richtpunt campus Zottegem maken meubels voor andere scholen

De leerlingen van het vierde jaar Hout-arbeidsmarktgerichte finaliteit van campus Richtpunt in Zottegem hebben meubels gemaakt voor andere scholen in Zottegem.

Op vraag van directeur Inge Rouckhout van  basisschool ’t Waterpleintje in Sint-Goriks-Oudenhove maakten ze opbergrolkoffers en op vraag van directeur Christ Meuleman van VBS Grotenberge maakten en herstelden ze banken.  

“De opdrachten werden al vorig schooljaar geplaatste, maar door de coronacrisis zijn we er pas in september kunnen aan beginnen”, vertelt Johan Van Houdenhove van Richtpunt campus Zottegem. “Het probleemoplossend denken dat erbij te pas kwam sluit mooi aan op het STEM-onderwijs en het resultaat is een win-winsituatie. We zien blije kleuters met nieuw schoolmateriaal en trotse leerlingen die voldoening halen uit hun geslaagde opdracht.”

X