Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Vanavond: opening ‘Chalet 9620’ – winter pop-up bar café De Zoeten Inval

Vanavond vrijdag 15 oktober in de Vijverstraat in Zottegem opent ‘Chalet 9620’, de winter pop-up  bar van café De Zoeten Inval.

Je zal het zelf moeten ontdekken, maar Chalet 9620 is een prachtige plek geworden. Gelegen vlak naast café De Zoeten Inval en je waant je er dankzij een fijne inrichting in een zeer gezellige winterse en bovenal ‘warme’ sfeer. Het café blijft geopend volgens de normale openingsuren (woensdag tot en met zondag vanaf 14 uur), Chalet 9620 is de komende vier maanden op dezelfde dagen geopend maar dan pas om 16 uur.

Voor het officiële openingsmoment – Iedereen welkom! – om 19 uur komen de buurtbewoners langs om Chalet 9620 te ontdekken. “Om onze plannen verder toe te lichten, en duidelijk te maken dat we overlast willen vermijden of zoveel mogelijk zullen beperken”, vertellen zaakvoerders Pieter en Jelena. “We organiseren om die reden slechts twee thema-avonden: Oktoberfest in het weekend van 22 en 23 oktober en daarna nog Halloween. Alle andere dagen opent Chalet 9620 als een plek om gezellig iets te gaan drinken. Vanavond staan de stoelen aan de kant om iedereen te ontvangen, maar het is voor alle duidelijkheid een plek om te zitten. Iedereen is welkom!”

X