Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Grote eindejaarsactie lokale handelaars in Zwalm

De hoofdprijs bedraagt 2.500 euro!

Het lokaal bestuur van Zwalm zet, samen met een werkgroep van gedreven lokale handelaars, een eindejaarsactie op het getouw om de grote diversiteit en kwaliteit van de Zwalmse lokale handelaars, zeker na deze corona-periode, extra onder de aandacht te brengen.

Vanaf zaterdag 27 november 2021 tot en met zaterdag 8 januari 2022 ontvangt elke klant bij een aankoop van minimum € 10 per bezoek in één van de deelnemende handelszaken een stempel op een daartoe bestemde stempelkaart.

 

Wie 12 stempels van 12 verschillende handelszaken op zijn kaart verzamelt én de volledig ingevulde stempelkaart in het gemeentehuis binnenbrengt, maakt via loting kans op één van de talrijke prijzen. De hoofdprijs is € 2 500 aan aankoopcheques van 50 euro om te besteden in één of meerdere deelnemende handelszaken in Zwalm. Bovendien zijn er vijf prijzen van € 250 en tientallen prijzen van € 50 te winnen. Al deze aankoopcheques kunnen worden gebruikt tot eind oktober 2022. Meervoudige deelname van eenzelfde klant is toegestaan. Er kan wel slechts één prijs worden gewonnen per deelnemend gezinsadres.

 

Tijdens de laatste week voor het startweekend ontvangt elke Zwalms huisgezin een brochure met stempelkaart. Bovendien zal elke deelnemende handelaar tevens een aantal kaarten ter beschikking krijgen, ook voor niet-Zwalmse geïnteresseerden.

 

We hopen op een maximale deelname van handelaars/handelszaken in Zwalm. Zij dienen zich uiterlijk voor dinsdag 2 november om 11.30 u. te registreren op de website van de gemeente Zwalm. De deelname is, voor deze eerste keer, volledig gratis.

 

De beoefenaars van een vrij beroep of handelaars, die niet over een fysieke handelsruimte beschikken, kunnen sponsor worden van de eindejaarsactie. In ruil voor een sponsoring van slechts € 50 wordt de naam vermeld op de stempelkaart én wordt een extra prijs uitgeloot namens je onderneming.

 

De werkgroep lokale ondernemers bestaat uit Erwin Van Dijcke (VD Gereedschappen), Filip Steyaert (Fietsen Fieles), Kathleen Ghyselinck (bloemen Ghyselinck), Kristof De Prijck (apotheek De Prijck), Daphné De Maesschalck (Zonnehoed), Els Desmet (Zwalmbeekhoeve), Annelies Maes (bedrijfspsychologe Sparkle) en Jo Forret (feestzaal Saksenboom).

 

 

X