VZW Kinderharten richtte hun 42e editie in , Richten, volgen, schieten! Dat is kleiduif schieten

De opbrengst ga naar het goede doel

Onze schieting valt voor het eerst in de herfst! wegens de corona maatregelen waar door we de schieting verplaatst hebben. Het was een overdonderd succes vertelt de voorzitter Tim De Keukelaere, het was alsof iedereen daar zat op te wachten om de competitie aan te gaan met collega s. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel.

Kleiduivenschieten is leuk! Zowel mannen als vrouwen ervaren deze sport als zeer attractief. Je schiet met een hagelgeweer op vliegende schijven van klei. De kleiduiven komen vanuit verschillende richtingen, dus je reflexen, ogen en vaste hand worden flink op de proef gesteld.
Er waren verschillende reeksen: oefenputten, schutters voor trap & jachtparcours & ZZ stand. De deelnemers komen ook strijden voor Oost-Vlaams kampioenschap.

Kampioen Oost-Vlaanderen trap

  • Schietecatte Mario
  • Verniest Andy
  • De Mol Daniel

Kampioen Oost-Vlaanderen Dame trap

  • Van Herrewege Agnes

Kampioen Oost-Vlaanderen jacht

  • De Witte Daniel
  • Van Overmere
  • Deceuninck Geert

X