Concert: Reggae-groep Seekaman ten voordele van 11.11.11.

Dit concert is een organisatie van GROS, de opbrengst gaat integraal naar 11.11.11 campagne.

Het 11.11.11 comité van Merelbeke knoopt opnieuw aan met de traditie van zijn jaarlijks 11.11.11- concert.  Door de samenwerking met Merelbeke Mondiaal en het Lokaal Bestuur Merelbeke gaat de opbrengst integraal naar de 11.11.11 campagne 2021.

Op zaterdag 13 november om 20u brengt Reggae- groep Seekaman een concert In het spiksplinternieuw Cultuurhuis Merelbeke. Dit is een reggaeband uit Gent met Ghanese roots. Hun geluid is een mix van Afrikaanse muziek en reggae. Abaa Poliwa, aka ‘Stick of Moses’ is naast zanger en gitarist ook de voornaamste tekst -en muziekschrijver van de groep.  Het is een man met een boodschap én een groot muzikaal talent.  Hij  wordt omringd door een keur aan muzikanten en zangeressen die altijd wel zin hebben in een feestje. Seekaman brengt reggae, afrobeat, highlife, … alles overgoten met een pittig Ghanees sausje. Deze veelkoppige band brengt je even ver van hier, in een andere tijd, op een andere plaats. Tijdens hun optreden horen we highlife, soukous, afrobeat, en ritmes die onder geen enkele noemer te plaatsen zijn, de revue passeren.

Ticket aan €15.00

 

https://apps.ticketmatic.com/widgets/cultuurhuis_merelbeke/flow/eventchm?event=863132580033#!/addtickets

integraal naar de 11.11.11 campagne 2021.

X