Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Gratis ontbijt op het Zottegemse Stationsplein

In heel Vlaanderen gaat komende vrijdag 22 oktober door als ‘Dag van de Jeugdbeweging’ en ook in Zottegem worden naar aanleiding hiervan een paar speciale activiteiten georganiseerd door de stedelijke jeugddienst.

Zoals voorgaande jaren zal er opnieuw ’s morgens van 7 tot 9 uur aan kinderen en jongeren die het uniform van hun jeugdvereniging aangetrokken hebben, op het Stationsplein een gratis ontbijt (boterkoek, warme chocomelk of koffie, fruitsap) aangeboden worden vooraleer ze naar school of naar hun werk gaan. Na afloop van de lessen of de dagtaak wordt afspraak gemaakt op het marktplein in het stadscentrum voor het ‘Groot Spel’ van 15u30 tot 17u30.

’s Avonds om 19u30 wordt in het lokaal op het stedelijk speelplein Hemelrijk voor alle vrijwillige leid(st)ers van de plaatselijke jeugdbewegingen gratis spaghetti geserveerd. Daarna moet de jaarlijkse quizwedstrijd uitmaken wie de ‘Slimste jeugdvereniging van Zottegem’ is.

Een overzicht van alle jeugdverenigingen in Zottegem vind je op www.jonginzottegem.be/jeugdwerk/verenigingen.

X