Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

© Afbeelding van Ben Kerckx via Pixabay

Ninoofse supporter in levensgevaar: vijf personen opgepakt

Het parket van Oost-Vlaanderen laat weten dat vijf personen werden opgepakt na het incident met supportersgeweld waarbij een 63-jarige man uit Ninove voor dood werd achtergelaten. Lees hierover meer via deze link.

Het parket licht toe: “Gisteravond omstreeks 22u40 vond een incident plaats op de parking van de E40 Drongen richting Brussel. Een man die een sjaal droeg van Manchester City, was na de voetbalmatch Club Brugge – Manchester City met de wagen gestopt op de snelwegparking in Drongen en had zich naar de shop begeven. Volgens de eerste vaststellingen van het onderzoek zou zijn voetbalsjaal in de shop afgenomen zijn door een verdachte en stapte deze ermee naar buiten. Daaropvolgend kwam het slachtoffer in confrontatie met enkele verdachten op de parking, en belandde hij op de grond na fysieke agressie.”

“De hulpdiensten kwamen ter plaatse. Het slachtoffer, een 63-jarige man uit Ninove, werd overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert in levensgevaar. Er waren een aantal getuigen van de feiten. De politie kon ivm deze feiten in de loop van de nacht 5 personen oppakken. Zij werden in opdracht van het parket Oost-Vlaanderen gearresteerd.”

X