Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

63-jarige man uit Ninove voor dood achtergelaten na supportersgeweld

Dinsdagavond werd een 63-jarige man uit Ninove zwaar toegetakeld op de parking langs de E40 in Drongen. Het gaat om een supporter van de Engelse club Manchester City die gisterenavond een wedstrijd speelde tegen club Brugge.

Het gaat om supportersgeweld. De man volgens zijn zoon aangevallen omdat hij een sjaal droeg van zijn favoriete club.

Blue Moon Belgium werd gisterenavond het slachtoffer van zinloos (supporters)geweld. Mijn vader werd laf aangevallen omwille van zijn City sjaal bij een tussenstop in Drongen. We hopen dat de daders gevonden én bestraft worden. We waren overal in Engeland en de rest van Europa, nooit agressie. We komen één keer in België en je wordt voor dood achtergelaten. Keep on fighting daddy. City love, Jurgen”

Bron Het Laatste Nieuws

Update

X