Repair café Zottegem voortaan bij Maboel

Op zaterdag 27 november is er een nieuw Repair Café Zottegem. Niet in restaurant Levi’s Burgers zoals de voorbije jaren, maar in de nieuwe thuishaven: restaurant Maboel.

Na de verplichte stop door de coronaperikelen gaan we terug van start volgens het stilaan gekende concept”, vertelt Piet Bogaert van Repair Café Zottegem. “Na deze lange stop is er ook een grote wijziging, nl. ons adres. Dankbaar voor de jarenlange gastvrijheid van Levi’s Burgers, verleggen we voortaan onze werkplek naar Maboel (Gildenhuis) Laurens De Metsstraat 21 Zottegem (naast CM). Daar zal Wannes ons ontvangen met dezelfde warmte en kan je tevens ook terecht voor een drankje.(niet verplicht) / De uren blijven zoals voorheen. Van 13.30 tot 17 uur ben je welkom met alle mogelijke reparaties, van soepmixer tot oude radio’s en van rolschaatsen tot fietsen. Witgoed zoals wasmachines ed kunnen niet… Na deze stille periode is onze ploeg jammer genoeg ook wat uitgedund, – superdikke merci aan Hans Blondeel voor jouw inzet! – en zijn daarmee terug op zoek naar versterking. Wie zich geroepen voelt om in een ontspannen en leuke sfeer wat mee te helpen, is welkom op zaterdag 27 november vanaf 13u30 of kan contact opnemen met Piet Bogaert (bosound128@gmail.com) De volgende data kan je reeds noteren (deze kunnen onderhevig zijn aan wijzigingen en zullen tijdig aangekondigd worden). 27 nov, 22 jan, 19 feb, 19 mrt, 14 mei en 18 juni.”

X