Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Erwetegem: Smulchalet wordt Frietchalet

Op vrijdag 29 oktober bakt Martine haar laatste frietjes in de Smulchalet in Erwetegem. Na 15 jaar doet ze deuren van het frituurleven achter zich dicht en gaat ze met welverdiend pensioen. Niet getreurd voor de liefhebbers, want Lolo De Groote en Kimberly Libert zorgen voor opvolging. Zij openen er samen De Frietchalet.

“Een heel sociaal en vriendelijke dame verlaat dus ons dorpje, maar De Smulchalet krijgt een nieuw leven en wordt De Frietchalet”, aldus Lolo en Kimberly. “Na heel wat ongeduld maar ook vreugde kunnen wij met trots vertellen dat wij de nieuwe eigenaars zijn. Wij hebben dan ook heel veel zin in dit nieuwe avontuur en hopen na maanden te verbouwen jullie te kunnen verwelkomen vanaf februari 2022. Wij kijken er alvast naar uit. jullie toch ook?”

 

X