Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Peerdestokbeek in Zwalm (St.-Denijs-Boekel) is ernstig vervuild

De Peerdestokbeek, het verlengde van de Perlinkbeek die uit   Zegelsem komt en via  Elst-Horebeke- St.-Blasius-Boekel , St.-Denijs-Boekel en Nederzwalm richting Zwalmrivier vloeit om uit te monden in de Schelde is ernstig vervuild  zegt oeverbewoner Vincent Decroock  die woont langs de Molenberg.

Vincent:” Ik zou niet weten van waar dat schuim komt maar wat ik wel weet is dat dit reeds voor de derde maal is sinds de zomervakantie. Ik heb de milieudienst van Zwalm op de hoogte gebracht. Verder onderzoek zal moeten uitwijzen van waar deze vervuiling komt.”

 

X