Winnaar wedstrijd Musea Hunnegem is bekend


Geraardsbergen. Dit seizoen organiseerden de Vrienden van Musea Hunnegem een zoekwedstrijd met als prijs een glas in lood realisatie van kunstenaar Geert Belet. Het kunstwerk werd zondag jl aan de winnaar overhandigd door initiatiefnemer David Larmuseau en voorzitter Albert Gossye. Het te vinden woord was ‘bakermat’, verwijzend naar de wieg van Geraardsbergen: Hunnegem.

Uit de bijna 300 juiste oplossingen werd de deelnemingskaart van Maxim Maréchal uit Haaltert getrokken. Maxim’s nieuwsgierigheid werd aangewakkerd door het museum ‘Luchtoorlog WO2’, ingericht op de site van Hunnegem door de vereniging Wings of Memory, en hij was onder de indruk van wat er nog allemaal te zien en te beleven valt op deze unieke locatie in het centrum van Geraardsbergen.
Hij werd dan ook uitgenodigd om volgend seizoen terug te komen om de nieuwe initiatieven van alle partners van Musea Hunnegem te ontdekken.

Het succesvolle museumseizoen in Hunnegem werd afgesloten met een heuse wafelenbak georganiseerd door Huge Comic Corner, geïnspireerd op stripfiguur Nero.
Benieuwd naar meer? Neem een kijkje op www.museahunnegem.be

X