Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Wagen gevandaliseerd in Welzijnstraat Zottegem

Op dinsdag 26 oktober werd een wagen gevandaliseerd in de Welzijnstraat in Zottegem. De eigenaar doet een oproep naar getuigen.

Het gaat om de afdekplaatjes (voor- en achterkant van de wagen, zie foto) van de sleepogen van de wagen die werden gestolen. De wagen stond dinsdag 26 oktober geparkeerd in de Welzijnstraat ter hoogte van huisnummer 26, op de schuine parkeerplaatsen daar. Opvallend is dat de eigenaar van de wagen vorig jaar op dezelfde plaats het slachtoffer werd van de diefstal van de spiegels in de grill van zijn wagen. Hij roept getuigen of mensen die iets meer weten over deze diefstal/daad van vandalisme op om contact op te nemen met de politie van Zottegem. Dat kan via deze link.

X