Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

De Slimste vereniging van Zottegem? Scouts Zottegem!

In Zottegem blijkt de Scouts de slimste Jeugdvereniging. Dat bleek tijdens de quiz naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging.

Lees hierover meer via deze link. Na het ontbijt met allerhande gratis lekkers werd iedereen ’s avond na school, zo rond 15.30 uur ( tot 17.30 uur) verwacht op het Marktplein in Zottegem. Met als doel het: ‘Groot Spel’. Benijdenswaardig de winnaar van dat gebeuren maar wat dan gezegd van de quiz, ’s avonds zo rond 19.30 uur, die bepaalde welke Zottegemse vereniging de slimste is. En dat bleek na extreem moeilijke vragenrondes Scout Zottegem! Dikke proficiat matie’s!

X