Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

© Afbeelding van czu_czu_PL via Pixabay

Eenrichtingsverkeer naar Zottegemse begraafplaatsen

Teneinde het verkeer in de omgeving van de (drukst bezochte) begraafplaatsen in Strijpen- Knutsegem en Bevegem zo vlot mogelijk te laten verlopen, zal er van zondag 31 oktober om 9 uur tot maandag 1 november om 18 uur in de omgeving daarvan een speciale verkeersregeling en in de straten daarheen eenrichtingsverkeer van toepassing zijn.

De stedelijke begraafplaats aan de Kluisstraat zal dan enkel te bereiken zijn vanuit Strijpen via de Rijkestraat. Het wegrijdend verkeer moet de richting Velzeke uit (via de Knutsegemstraat en Penitentenlaan). Naar de begraafplaats aan de Groenstraat in Bevegem zal men alleen kunnen rijden vanuit de Godveerdegemstraat (aan de spoorwegbrug de Groenstraat in), dus niet komende van Godveerdegem/Erwetegem. Ook in het gedeelte van de Groenstraat voorbij de begraafplaats zal immers tijdelijk eenrichtingsverkeer gelden voor het wegrijdend verkeer (enkel toegelaten richting Tweekerkenstraat en Hoevestraat).

X