Beleef het ultieme herfstgevoel tijdens Pannenkoekentocht in Balegem

Kilometers wandelplezier gegarandeerd

Wil je genieten van de herfst op zijn mooist, dan kunnen we je op zondag 7 november de  34 ste Pannenkoekentocht in Balegem warm aanbevelen. Je kan kiezen uit een tocht van 6, 10, 14, 18 of 21 km. Vrije start tussen 8 u en 15 u. Twijfel niet en schrijf je in in zaal De Kring, Gootje 61 in Balegem.
De tocht wordt voor de 34 ste maal georganiseerd door de Oosterzeelse wandelclub WSV Land van Rhode vzw. De herfst in het Land van Rode biedt betoverende landschappen. Terwijl de bladeren dwarrelen, krijgt het landschap een magisch kleurenpalet. Het zomergroen is veranderd in prachtige tinten, ideaal om een dag te genieten in Balegem en de regio. Kilometers wandelplezier gegarandeerd. Beleef het ultieme herfstgevoel. De tocht leidt je langs Issegem, Stokerij Van Damme, Zandgroeve, Guillotinemolen, Broek, Molenbeek, Walsegem, Vos Oombergen, Hillegem, Uilenhoek, Kousmakerbeek, Leegbracht.  Er is een rust-post voorzien in het OC, Oombergenstraat 39 in Oombergen. Beloon jezelf na het stappen met koffie en vers gebakken pannenkoeken. Laat het u smaken. Veel plekjes in het Land van Rode zijn ongerept, je treft er karakteristieke dorpjes, eeuwenoude kerken, kapelletjes, statige boerderijen,…Het Land van Rode is een paradijs voor wandelaars. De tocht is naast het leerrijke ook het ideale moment om eens in volle herfst uit te waaien. De fusiegemeente Oosterzele koestert haar natuurschoon. Trekpleister is het natuurlijk erfgoed, de molens, de rust van de natuur, gezellige paadjes, ideaal om te ontspannen, om rond te kijken en de streek, gelegen in de Vlaamse Ardennen, helemaal in u op te nemen. Van wandelen krijg je honger, je kan je na een deugddoende wandeling tegoed doen aan heerlijke pannenkoeken, koffie, (streek)bieren,…tegen zeer democratische prijzen.
Stap mee
De kriebels in de kuiten? Overtuigd? Wandel mee en wandel je fit. Er is voor iedereen een geschikt parcours uitgestippeld. Met de kinderen een korte wandeling? Dan is de 6 km zeker iets voor jou en je gezin. Inschrijven in De Kring, Gootje 61 in Balegem. Info: voorzitter Erik Lievens, 0475 / 78 11 96, erik-lievens@skynet.be, secretariaat Diana Scheirlinck, 0475 / 42 05 12, diana.scheirlinck@skynet.be. (mvdv, foto’s ddl)
X