Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Halloweenwandeling bij WC Egmont Zottegem

Het was tussen licht en donder, het regende  als we aan de pompoenen wandeling begonnen bij de Zottegemse wandelclub. De keuze viel op de 7 km, je kon ook voor de 12 en de 21 km gaan, toch met dit gure weer hadden we geen zin in een langer afstand. Na het inschrijven in de Bevegemse vijvers konden we al genieten van een draaiende pompoen molen. En zette koers naar de kastanjelaan om zo het centrum van Zottegem te bereiken.  De vele uitgeholde pompoenen (500) wezen de weg naar de Markt. Daar werden we getraceerd op een mooie pompoenen toren aan het standbeeld van Egmond. We zette onze tocht verder langs de bibliotheek en zo naar Beislovenstraat. Richting station om zo op de rustplaats aan het PTI Campus te komen. Na een warme kom pompoensoep zette we de wandeling verder naar het park van Breivelde war we begeleid werden door lichtgevende witte ballonnen. Na langs het schouwspel met de op het water drijvende pompoenen vervolgden we onze weg maar het startpunt waar we genoten van een Keizer Karel. 


 

 

X