Kom kijken, luisteren, genieten van ‘De Mens’

Populaire Frank Vander Linden in GC De Kluize

Op zaterdag 27 november om 20 u pakt ‘De Mens’ in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke uit met ‘De Mens Late Night-show’. De band, met Frank Vander Linden (zang en gitaar), Michel De Coster (bas, zang), Dirk Jans (drums, zang) en David Poltrock (keyboards, zang), is populairder en sterker dan ooit. Er zijn veel goede redenen om op 27 november af te zakken naar de Oosterzeelse cultuurtempel. En of ‘De Mens’ zal schitteren met een wervelwind van songs en sterke verhalen.
‘De Mens’ staat al meer dan een kwarteeuw voor entertainment van de bovenste plank. ‘De Mens’, met de charismatische Frank Vander Linden, zakt tot grote tevredenheid van vele fans – na de vermaledijde coronacrisis – opnieuw af naar talrijke mooie theater- en cultuurzalen, en nu ook naar de comfortabele Oosterzeelse concertzaal. ‘De Mens’ in maatpak, het is eens wat anders, én in een decor van een sfeervolle laatavond-talkshow. Met stemmige belichting, een comfortabel zitje en sterke verhalen rond de nu eens intiem, dan weer swingende songs uit hun eigen, rijke repertoire. Kom genieten van de muzikale rijkdom van ‘De Mens’. Een band, met een dwingend verhaal, dat ook het verhaal is van zijn publiek. Dat wordt in ‘De Mens Late Night’ op een geheel nieuwe stijlvolle manier verteld. Een absolute aanrader. Snel wezen, de tickets vliegen de duur uit. Tickets kosten 25, 24, 23, 22 en 21 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, www.gcdekluize.be, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be. (mvdv, foto ddl)