Secundaire wegen op sommige plaatsen gevaarlijk glad!

De eerste vorst, gepaard met aangevroren regen en plaatselijk lichte sneeuw, kan voor gevaarlijke situaties zorgen op de wegen. Wees voorzichtig en pas uw rijstijl en snelheid aan.

Revalidatiedienst AZ Sint-Elisabeth Zottegem bestaat 15 jaar!

De SP-dienst, kort voor de hospitalisatieafdeling van het revalidatiecentrum, van het Algemeen Ziekenhuis Sint-Elisabeth in Zottegem bestaat 15 jaar.

“Op de afdeling verblijven patiënten die verdere revalidatie nodig hebben na de acute behandelingsfase van hun ziekte of ingreep”, klinkt het bij het AZ Sint-Elisabeth. “De SP-dienst onderscheidt zich van andere diensten door de patiënt globaal te beschouwen en te focussen op functionaliteit. Patiënten blijven langer opgenomen dan op een acute afdeling. Dit geeft ons team de kans om zowel de lichamelijke mogelijkheden als het psychische en maatschappelijke welzijn van onze patiënten te verbeteren en de familie nauwer te betrekken in het revalidatieproces.”

X