Interieurmerk Flamant lanceert kerstactie ten voordele van overstromingen Pepinster


Geraardsbergen. Belgisch interieurmerk Flamant lanceert een opmerkelijke kerstactie waarbij klanten oude kerstdecoratie kunnen doneren in ruil voor Flamant-waardebonnen. Het bedrijf verzamelt, sorteert en bezorgt alle donaties aan de Waalse gemeente Pepinster. “Samen met onze klanten en de kinderen van Pepinster willen we terug licht brengen in de straten van Pepinster,” aldus CEO Kurt Moons. Belgisch interieurmerk Flamant lanceert een opmerkelijke kerstactie waarbij klanten oude kerstdecoratie kunnen doneren in ruil voor Flamant-waardebonnen. Het bedrijf verzamelt, sorteert en bezorgt alle donaties aan de Waalse gemeente Pepinster. “Samen met onze klanten en de kinderen van Pepinster willen we terug licht brengen in de straten van Pepinster,” aldus CEO Kurt Moons.

Iedereen kijkt ernaar uit om dit jaar opnieuw samen de feestdagen te vieren. Maar voor de slachtoffers van de grote watersnood deze zomer ziet de feestperiode er nog somber uit. Interieurspecialist Flamant roept iedereen op tot een solidaire actie: word #sfeerschenker.

“We vragen iedereen om oude, nog intacte, kerstdecoratie binnen te brengen in onze winkels. Wij maken er warme kerstpakketten van die we samen met de lokale jeugd zullen verspreiden in handelszaken, scholen en woonzorgcentra in Pepinster.” legt CEO Kurt Moons uit. “De gemeente werd hard getroffen door de overstromingen deze zomer. Wij willen voor een lichtpuntje zorgen in de duisternis.” Flamant vult alle donaties aan met Flamant-kerstbomen, verlichting en decoratie en zorgt zelf voor het sorteren en bezorgen van de pakketten. “Ik vind het geweldig dat Flamant de gesloten handelspanden wil decoreren en zo opnieuw licht in de straten van Pepinster wil brengen. Maar nog fijner vind ik het dat ze dat samen met de kinderen in onze gemeente zullen doen: die hartverwarmende samenhorigheid hebben we dit najaar dubbel nodig,” vertelt Amaury Evrard, schepen van Pepinster.

Oude kerstdecoratie kan binnengebracht worden in alle Flamant-winkels tot en met 30 november. Voor elke 500 gram kerstdecoratie, ontvang je een Flamant-waardebon van 10 euro. Wie ook #sfeerschenker wil worden, kan alle info over de actie nalezen op https://www.flamant.com/nl/paginas/sfeerschenker.