Met Feestcomité Zottegem naar kerstmarkt in Aken?

Na een jaartje onderbreking wegens corona maar zoals de jaren tevoren wel het geval was, organiseert het Feestcomité Zottegem ook nu weer een daguitstap richting Duitsland, ditmaal om een kijkje te gaan nemen en de gezellige, feestelijke eindejaarssfeer op te snuiven op de kerstmarkt van Aken, de meest westelijke grootstad van Duitsland, in het grensgebied met Nederland en België, zo’n 55 km ten westen van Keulen.

Ook in 2015 werd al eens naar Aken gereisd. Tussendoor werd in 2016 een bezoek gebracht aan de kerstmarkt in Essen, Düsseldorf in 2017, Trier in 2018 en Keulen twee jaar geleden. De bus vertrekt op maandag 6 december om 6 uur op de Markt en de terugkeer is voorzien tegen middernacht. De busreis kost 25 euro per persoon (te betalen bij inschrijving) en een zitje op de bus reserveren kan gebeuren – tot uiterlijk 1 december – in het stedelijk Infokantoor in het stadhuis op de Markt, door middel van een mailtje naar guybuysse@skynet.be of telefonisch via 0478 456 411.