Ouderenweek op radio SU fm. plaatjes aanvragen kan…


Geraardsbergen/Lierde/Ninove. Het is ouderenweek! Radiozender SU fm brengt volgende week iedere dag verzoeknummers uit verschillende woonzorgcentra uit de regio Geraardsbergen, Ninove en Lierde. Elke dag vanaf 12 uur. De bewoners kiezen dit jaar zelf de muziek die SU fm voor hen zal draaien.

Maandag 15 november: Domein Castelmolen (Meerbeke)
Dinsdag 16 november: Denderoord (Geraardsbergen) en Wilgendries (Aspelare)
Woensdag 17 november: Kartuizerhof (Lierde)
Donderdag 18 november: Stil Geluk (Ophasselt) en Wilgendries (Voorde)
Vrijdag 19 november: De Populier (Geraardsbergen)

Op zondag 21 november sluit SU fm deze fantastische week af met een REUZENGROOT verzoekprogramma voor alle ouderen uit de streek. Wil jij graag een lied aanvragen? Stuur dan tijdig jouw verzoekje via sufm.be en verras jouw moeder/vader/oma/opa of wie je nauw aan het hart ligt.
Ook op de dag zelf kan je nog je nog een verzoek doen vanaf 10 uur via het nummer 054 89 49 49.