Vorig jaar verwittigden voorbijgangers de hulpdiensten toen ze deze 'decoratie' van de griezelwandeling van Helder Water zagen

Aanrader: zaterdag Griezelwandeling Helder Water in Elene

Buurtvereniging Helder Water organiseert zaterdag 20 november een griezelwandeling in Elene en Leeuwergem. Het startpunt is café het Koperen Kot in de Molenbeekstraat. Deelnemen kost 5 euro per persoon.

Het parcours is 5 kilometer lang en brengt je langs het drevenlandschap van Elene en Leeuwergem. Onderweg zorgt vertelcollectief Ratara voor live vertellingen op mysterieuze locaties. Omdat het parcours gedeeltelijk over onverharde paden gaat zijn bottines en laarzen en bottines aangeraden. Starten kan tussen 17 en 19 uur. Inschrijven is verplicht en kan via dit formulier: https://forms.gle/KiSxa7HacSacrdK58. Na het betalen van 5 euro per persoon met vermelding Griezelwandeling Voornaam + Achternaam op rekening van VZW Helder Water BE09 8918 4406 9657 is je inschrijving compleet.

Ter herinnering, lees hieronder hoe de vorige griezelwandeling van Helder Water net iets té griezelig was…

Griezelwandeling in Elene té griezelig. Hulpdiensten rukken massaal uit