Coronaveilige kerstperiode met tal van activiteiten en een heuse tombola


Geraardsbergen. Vrijdag 3 december om 18.00 uur werd de kerstverlichting door schepen van Economie Ann en Panis Rob Van Tilborgh voorzitter van het Handelscentrum officieel aangestoken. De kerstperiode zal in de binnenstad niet onopgemerkt voorbijgaan. Er worden in het centrum tal van activiteiten en een heuse tombola georganiseerd. Er kunnen tal van flessen champagne en twee elektrische fietsen worden gewonnen.

Stad Geraardsbergen heeft voor de kerstperiode een coronaveilig plan uitgewerkt. Het weekend van 11 en 12 december staat helemaal in het teken van de allerjongsten, met op het Stationsplein een heus kinderdorp. 11 december zal je ook vanaf 17u kunnen genieten van verlichte tractoren uit Ename die gezellig zullen rondrijden, voorgereden door niemand minder dan de kerstman. Op 18 en 19 december verwelkomen we de Colby Music Band, die de straten en de harten zal verwarmen. Ook dat weekend zullen er tal van kinderanimaties zijn. De volledige planning kan je terugvinden op www.geraardsbergen.be/sprankelendgeraardsbergen .

Het Handelscentrum Geraardsbergen organiseert daarnaast ook opnieuw een spetterende eindejaarswedstrijd! Wie tussen 1 en 31 december 2021 inkopen doet bij een deelnemende handelaar krijgt een stempel. Vijf stempels geven recht op een champagneglas. Met een volle spaarkaart ding je bovendien mee naar flessen champagne (geschonken door de handelaars te herkennen aan een zwart laddertje) of een elektrische fiets (in samenwerking met Tony Bracke)! Het handelscentrum richt een mooie kijketalage in ter hoogte van het pand waar de vroegere Standaard Boekhandel huisde: Oudenaardsestraat 32. In de etalage kan je de te winnen prijzen al zien blinken! Neem alvast een kijkje en ontdek er de champagneglazen, champagneflessen en elektrische fietsen.

Aan deze kijketalage werd door schepen Ann Panis, samen met voorzitter Rob Van Tilborgh en afgevaardigden van het bestuur van Handelscentrum Geraardsbergen op 3 december de kerstverlichting feestelijk ontstoken. Op dit officiële moment werd ook de nieuwe deskundige lokale economie, Koen De Brouwer, voorgesteld aan het grote publiek. Koen zal met het Handelscentrum instaan voor de stadskern, maar is daarnaast ook aanspreekpunt voor iedere handelaar in Geraardsbergen en zelfs de deelgemeenten.

Julien Borremans

 

X