affiche foto gros Melle -Oosterzele & mondiaal Merelbeke

GC De Kluize: theaterstuk “Ik geef niet op” vertolkt door Muriel Bats

Theater over arbeidsmigratie met nabespreking

Theater voorstelling ik geef niet op , Het is een co-organisatie  van GROS Melle, GROS Oosterzele en Merelbeke Mondiaal in samenwerking met AVANSA.

Migratie is van alle tijden. In Vlaanderen is het de laatste decennia onderwerp van polarisering en verdeeldheid geworden. Sommige politieke partijen profileren er zich op. Alleen … de migrant komt niet zo vaak aan het woord. Dit stuk vertrekt vanuit de migrant zelf. Goed dat we ook hun kijk op de zaak meenemen in de vele debatten en standpunten.

Esmeralda verlaat Ecuador om in Europa een betere toekomst op te bouwen. Ze komt terecht in België en heeft een droom, maar de realiteit is anders. Haar verhaal is het verhaal van duizenden anderen in ons land. Op zoek naar geluk wacht deze mensen vaak alleen maar een verborgen leven. Na de voorstelling gaan we in gesprek over de thema’s die in de voorstelling aan bod komen: migratie, integratie, arbeidsomstandigheden.

Esmeralda wordt vertolkt door Muriel Bats, gekend uit “Thuis”.

Datum en tijd:  Dinsdagavond: 14/12/2021 om 20 u
Locatie: GC De Kluize, Sportstraat 3, 9860 Oosterzele
Organisatie: Merelbeke Mondiaal, GROS Melle, GRIS Oosterzele en Avansa.
Inschrijven via:

Prijs: 8 Euro. Kortingen:

  • Reductietarief: 25% (studenten, extra korting op vraag) = 6 Euro
  • Sociaal Tarief: 50% (mensen met verhoogde tegemoetkoming) = 4 Euro