©Oxfamwinkel Ninove

Oxfam Wereldwinkel houdt eerste cadeau dagen in haar nieuwe winkel

Dit weekend houdt Oxfam Wereldwinkel Ninove de eerste cadeau dagen in haar nieuwe winkel op de Denderkaai 42, het gebouw van de voormalige maalderij. Het moet gezegd, de groep vrijwilligers is erin geslaagd om het leegstaande pand om te toveren tot een gezellige en uitnodigende winkel. De producten van eerlijke handel komen mooi tot hun recht onder het historische plafond met de antieke pilaren en de sfeervolle nissen.

De vrijwilligers zijn alvast tevreden over de eerste maand in hun nieuwe pand. ‘De verhuis was best pittig’, zegt Katrien Van Deun. ‘Maar dankzij de inzet van onze geëngageerde vrijwilligers is alles tijdig op zijn pootjes terecht gekomen, en hebben we nu een prachtige winkel die al door menig nieuwsgierige voorbijganger en buurtbewoner bekeken en goedgekeurd werd. Onze omzet was erg goed deze maand. Jammer genoeg is onze feestelijke opening half november niet kunnen doorgaan omwille van corona. Dat was nochtans de ideale gelegenheid geweest om veel bestaande en nieuwe klanten te laten kennismaken met deze locatie. Misschien lukt dat nu wel met de cadeau dagen? Wie een Fair cadeautje zoekt voor onder de kerstboom, komt best eens snuisteren in ons uitgebreide aanbod artisanaat. Ook wie gewoon origineel uit de hoek wil komen, komt zeker aan zijn trekken. We hebben een uniek assortiment dat nergens anders in Ninove te vinden is.”

Wijnliefhebbers kan je een plezier doen met enkele van de feestwijnen in promotie, lekkerbekken zullen dan weer smelten voor de dessertmanden of aperitief boxen die in de winkel staat uitgestald ter inspiratie voor eindeloos gezellige eindejaar momenten.

Geef dit jaar fairtradecadeautjes. Zo geef je de producenten in het Zuiden ook een reden om te feesten.

De winkel is op zaterdag 11 december doorlopend open van 10u tot 18u en ook op zondagnamiddag 12 december kan je er terecht van 14 tot 17u.

X