Middenstand zorgt voor kerstsfeer in Velzeke

Middenstand Velzeke heeft naar goede gewoonte ook dit jaar gezorgd voor kerstsfeer in het centrum van Velzeke.

“Wie het dorpscentrum van Velzeke kruist, en dat is behoorlijk wat verkeer door de huidige wegomleiding door de wegeniswerken op de Provinciebaan, die heeft ongetwijfeld de gezellige Kerstverlichting en mooie Kerststal reeds opgemerkt”, zegt Guy De Clercq namens het bestuur van Middenstand Velzeke. De Middenstanders van Velzeke staken de handen uit de mouwen en plaatsten naar jaarlijkse traditie de houten Kerststal die dateert uit 1991 op het Romeins Plein. Met medewerking van de stad Zottegem werd ook de Kerstverlichting opnieuw geplaatst die voor de nodige sfeer zorgt. Normaal toasten de Middenstanders ook op het nieuwe jaar, eind januari. Gezien de corona pandemie werd beslist om in januari 2022 geen Toast te organiseren. De organisatie kijkt al uit naar volgende editie van de Vlooienmarkt die zal plaatsvinden op zondag 29 mei 2022.”