Lezersbrief: “Jammer dat de gemeente pestgedrag en kortzichtig geldgewin van parkeerwachters steunt”

Een lezersbrief over de parkings aan de Stedelijke Academie voor Beeldende Kunst in Zottegem.

“Ik draag Zottegem een warm hart toe. Mijn keuze voor de Academie aldaar heeft daarmee te maken. Wat een prachtige site! En een  bloeiende academie! Zeker op zaterdagmorgen. En ook wel praktisch zo’n parking die doorgaans voor ongeveer 20% is bezet, vooral dan door mensen die kiezen voor een voormiddag in de academie van Zottegem en plichtsgetrouw hun Blauwe kaart zetten.”

“Jammer dat de gemeente dan het pestgedrag en kortzichtig geldgewin van parkeerwachters steunt. Die komen doelgericht kunstenaars van de academie beboeten en wel op het moment dat de lessen op zijn einde lopen en men de borstels nog aan het uitwassen is of nog een praatje aan het maken is met de leraar of lerares. Ze weten maar al te goed wie daar dan zijn wagen heeft geparkeerd.”

“Hoe degoutant! Is  dat de warme samenleving waar CD&V voor staat? Of ontbreekt het aan creativiteit om hierrond een werkbare afspraak te maken met  de gemeente, de parkeerwachters en de academie?”

“Ik ben ben benieuwd hoe u hier tegen aan kijkt.”

Naam en adres van de auteur bekend bij de redactie