Smakelijke versie boosterprik uit Zottegem nu ook in Nederland te verkrijgen

De boosterprik-creatie van bakker Bart Schelstraete van bakkerij Sint-Anna in Zottegem is nu ook in Nederland te verkrijgen en lijkt zo op weg een nóg groter succes te zullen worden dan zijn eerdere  vaccincreatie.

Het gaat om een marsepeinen gebakje met graan- of kriekenjenever dat sinds de eindejaarsperiode zeer vlot over de toonbank gaat. “Onze klanten vinden ze leuk, origineel en ideaal als cadeautje voor familie, vrienden of collega’s want ook heel wat bedrijven uit de regio vonden de weg naar onze winkel”, zegt Bart Schelstraete. “Onlangs werd ik zelfs gebeld door een collega-bakker uit Nederland met de vraag om een grote hoeveelheid van onze boosterprik-creaties te leveren. Hij had ze zien verschijnen op de sociale media en wou ze aanbieden in zijn winkel. Uiteraard ging ik in op zijn voorstel. Ik maakte een speciale versie met een oranje hoedje en sindsdien zijn ze te verkrijgen bij Kris Huijsman van Bakkerij Huijsgemaakt in Maasdijk.”