Kom genieten van de familievoorstelling Bliesblaasbloess in GC De Kluize

Steun Natuurpunt Oosterzele

Noteer alvast zondag 16 januari 2022. Kom genieten van een zalig optreden in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat in Scheldewindeke. Je krijgt een unieke kans om vanaf 15 u de familievoorstelling Bliessblaasbloess bij te wonen. Het wordt voor gans het gezin een ontspannende zondagnamiddag. Een echte aanrader. Je steunt meteen ook Natuurpunt Oosterzele. Hoe vaak krijg je de kans om Hannes Goffin, samen met zijn theatergezelschap Duo Abbraccio, aan het werk te zien? Zondag 16 januari dus, en het zou zonde zijn om dat te missen.  De opbrengst gaat integraal naar de uitbouw van natuurgebieden. En goed nieuws, de benefietvoorstelling Biesblaasbloess kan heel veilig plaatsvinden. Alle geldende coronamaatregelen worden gevolgd.
Met de muzikale en visuele voorstelling voor jong (+ 4 j)  en oud wordt het van meet af aan kijken, luisteren en genieten van Bliesblaasbloess.
Tickets kosten 15 euro, kinderen tot 12 jaar: 10 euro en kunnen gereserveerd via gcdekluize.be/theater-post/bliesblaasbloesss-duo-abbraccio-4, reservaties@oosterzele.be, 09 / 363 83 30.
Natuurpunt Oosterzele blijft er alvast voor gaan om meer bos en natuur te realiseren in de fusiegemeente Oosterzele. (mvdv, foto’s ddl)