Kersvers schepen van Cultuur Stephan De Prez krijgt ook sport: ‘Inzetten op sportmogelijkheden van 4 tot 99 jaar.’


Geraardsbergen. Het Geraardsbergse college van burgemeester en schepenen start 2022 met een aantal wijzigingen in haar structuur. Stephan De Prez (Open Vld) neemt de fakkel over van Martine Duwyn als schepen van Duurzaamheid, Milieu, Dierenwelzijn en Burgerzaken. Daarnaast neemt schepen De Prez ook de bevoegdheid Sport over van schepen Véronique Fontaine.

Schepen Stephan De Prez geeft zijn visie op sport in Geraardsbergen mee: “Een gezonde geest in een gezond lichaam, het is zo belangrijk. Als lokaal bestuur willen we dan ook sterk inzetten op sportmogelijkheden van 4 tot 99 jaar. Via communicatie en promotie willen we bovendien mogelijke drempels wegwerken zodat we elke doelgroep in de maatschappij bereiken. Dankzij doorgedreven ondersteuning en begeleiding aan de scholen trachten we tot slot alle jongeren te motiveren om te sporten.”

Een overzicht van de schepenen met hun bevoegdheden vind je door op onderstaande link te klikken:
https://www.geraardsbergen.be/schepencollege

Julien Borremans