Vrouw krijgt pistool tegen haar hoofd en wordt overvallen in Sint-Lievens-Houtem

Vrijdagavond werd een vrouw overvallen op het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem. De overvallers zetten hun pistool daarbij op haar hoofd.

De feiten speelden zich af rond 21.30 uur. De vrouw was op weg naar haar wagen die op het  Marktplein geparkeerd stond toen ze door twee jonge mannen werd aangesproken. Eén daarvan trok een pistool, zette het tegen haar hoofd en verplichtte haar haar tas af te geven. Ondertussen had haar echtgenoot vanop een afstand gezien dat er iets niet pluis was en zette hij de achtervolging in. Hij slaagde er in om één van de verdachten te vatten en – samen met een airsoft pistool dat hij in de buurt had gevonden – over te dragen aan de toegesnelde politie. De andere verdachte kon ontkomen.

Bron Het Laatste Nieuws

Vrouw (33) met wapen bedreigd om handtas af te geven: één dader meteen door politie opgepakt

X