Zottegem: uit de paperassen van ’t stad

  • Het OCMW Zottegem is opnieuw op zoek naar twee keukenhulpen (voltijds, tijdelijk) en de stad Zottegem wil een jeugdconsulent (voltijds, tijdelijk met mogelijkheid tot verlenging) aanwerven. Solliciteren voor deze vacatures (m, v, x) kan tot en met woensdag 9 februari e.k. om 12 uur ’s middags. Info over profiel en functie, aanbod en voorwaarden is terug te vinden op www.zottegem.be, bijkomende inlichtingen bij de personeelsdienst via 09 364 64 74.

 

  • Het stadsbestuur heeft er principieel – nog afhankelijk van de coronasituatie – mee ingestemd dat Circus Pepino van zondag 27 februari tot en met zondag 13 maart aan de Bevegemse Vijvers zijn tenten komt opslaan voor een aantal familievoorstellingen met een traditioneel circusprogramma.

 

  • Nadat tijdens de zomermaanden van vorig jaar kinderen er zich konden uitleven op een pop-up speelpleintje, zou in de komende zomer de Provence naar het stadscentrum gebracht worden, met de voorziening van twee petanquebanen op het marktplein. Volgend jaar en in 2024 zou er dan opnieuw een speelpleintje ingericht worden.
X