31ste editie Vlooienmarkt Velzeke wordt feesteditie!

Op zondag 29 mei 2022 is er de jaarlijkse Vlooienmarkt in Velzeke. Na 2 annuleringen door de coronapandemie kan de 31ste editie eindelijk doorgaan.

“Veel mensen kijken er naar uit, we hebben al horen zeggen dat ze nu nog meer spullen kunnen verkopen aangezien ze al 2 jaar niet op de vlooienmarkt konden staan”, zegt coördinator Guy De Clercq. “De vlooienmarkt in Velzeke is dan ook één van de grootste in omstreken, we verwachten toch weer rond de 7.000 bezoekers en 180 tot 200 standhouders. De Penitentenlaan, het Romeins Plein, het Sint-Martinusplein, de Lieve-Heerstraat en een deel van de Paddestraat worden ook weer volledig ingenomen door diverse en unieke standen. Traditioneel is ook de tombola met zeer mooie prijzen en de plaatselijke horeca en de Middenstand Velzeke zorgen voor diverse drank- en eetstanden. We starten om 08u00. Op het podium zorgt Radio M fm voor muziek en een live-uitzending. Net als de voorbije jaren verleent ook het Provinciaal Archeologisch Museum opnieuw zijn medewerking. Er zijn nog een paar standplaatsen beschikbaar. Voor 7.5 euro kan je een stand bekomen van vier lopende meter. Voor inschrijvingen kunt u terecht op het e-mailadres van Middenstand Velzeke: middenstandvelzeke@hotmail.com of bellen 0487/62.91.98.”