Michaël Van Peel duikt dieper in de tijdsgeest

Jarenconference in GC De Kluize

Wie conferencier Michaël Van Peel ooit aan het werk zag weet waaraan hij zich mag verwachten in zijn show ‘Wellcome to the Rebellion’. Het wordt op vrijdag 29 april vanaf 20 u in de Oosterzeelse cultuurtempel De Kluize genieten van Michaël Van Peel. Een ding staat vast, hij sleept u mee. Hij brengt stand-up comedy zoals niemand anders doet.
In GC De Kluize in Scheldewindeke werden zijn eindejaarconferences telkens heel enthousiast onthaald. Ook op TV. Maar tal van politiekers konden er niet mee lachen met de wijze waarop hij de politiek en een aantal politiekers in ons land fileert. Het wordt in zijn allernieuwste show  ‘Welcome to the Rebellion’ geen eindejaar-, maar een meer jarenconference. Dat belooft!
Toen Michaël Van Peel uitkwam, was Stars Wars één jaar oud. De kleine jedi was al tegendraads. Maar vandaag is dwarsliggen ook al mainstream geworden. Tegen wetenschap, vaccins, corona of blanke mannen,…Iedereen is wel tegen iets, maar hoe velen staan wel nog voor iets? De extremen lopen over en de mainstream droogt op. En alsof dat nog niet genoeg is, staat er alweer een nieuwe generatie verongelijkte kids op om te rebelleren tegen de veertigers van Generation X. Het is genoeg geweest! Tijd voor revolte. ‘Welcome to the Rebellion!
Tickets kosten 20, 19, 18, 17 en 16 euro en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize, Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 363 83 30, reservaties@oosterzele.be, www.gcdekluize.be. (mvdv, foto’s ddl)