Landskouter zal bruisen als vanouds

Feestvierders halen opgelucht adem

Feestvierders halen opgelucht adem, na twee jaar corona-ellende, op 13 en 20 augustus 2022 zal men eindelijk weer kunnen feesten in Landskouter. Al wie de coronacrisis overleefd heeft slaakt een zucht van opluchting, ze hebben lang moeten wachten maar op zaterdagen 13 en 20 augustus zal je in Landskouter twee zomerevents kunnen meepikken. Afgelaste events in 2020 en 2021, een mens zou ervan gaan wanhopen. Maar nu iedereen blij, de knaldrang is nu al groot.
Noteer alvast. Op zaterdag 13 augustus organiseert de vzw Mega Open Air, met bezieler en drijvende kracht Filip Claus, het Zomerfeest in de Sint – Lievensstraat in Gijzenzele (dicht bij Landskouter). Op de affiche prijken:  kidsnamiddag, eetfestijn, retroparty, reünie BVM, Les Folles de Gand. Het succesvolle Seizoencafé Landskouter heeft op zaterdag 20 augustus een pittig programma klaar en slingert je terug naar de ‘eighties’. Mega goede dj Jean – Pierre Fack doet de dansvloer vol lopen. Let’s dance. De kids kunnen zich uitleven in het springkasteel. Het Seizoenscafé heeft een verrassing in petto en uiteraard zullen ook dit keer de Bourgondische toestanden niet ontbreken. Place to be, het zomerevent gaat door in de pastorietuin in hartje Landskouter en in de Bakkerstraat, die afgezet wordt. Je hebt het al door, het thema is de jaren ‘80. Kom gerust in jaren ‘80 outfit. Je mag ten gepaste tijde nog meer nieuws verwachten van het Zomerfeest en het Zomerevent. (mvdv, foto’s ddl)