Turnclub Olympia Merelbeke, Verbluffend spektakel in sporthal Ter Wallen

Sporthal Ter Wallen in Merelbeke zat afgeladen vol voor het turnfeest ‘The Magicaal Gymworld of Disney” van Turnclub Olympia Merelbeke. Verbluffend spektakel. De gymnasten stalen de show. Het werd genieten van begin tot einde. TOM bewees nog maar eens dat het één van de strafste clubs is in ons land. Ja, de zenuwen staan altijd een beetje gespannen, maar niemand twijfelde dat Turnclub Olympia Merelbeke alle harten gingen veroveren. De sierlijke gymnasten gaven zich volledig als echte Disney figuren.

The Magicaal Gymworld of Disney werd door Leni, Leen en Cerise georganiseerd.

Tom is samen met zijn ouders in Disneyland. Na een lange dag vol attracties en lekkernijen besluiten zijn ouders terug te keren naar het hotel. Tom wil graag nog de Disneyparade zien, maar beseft niet dat dit het begin is van een magisch avontuur …Tal van Figuren passeerden lang de parade de Leeuwenkoning, Jungle Book, Belle & het Beest, Tinkerbell, Mary Poppins, Aladdin, 101 Delmatiers, Moana, Merlijn de Tovenaar, Tron, Ratatouille, High School Musical, Rapunzel, Mulan, Maleficent en ten slotte Alice in Wonderland.

Ook de acro teams gaven het beste van zich zelf team Esteé v, team Sara,  team Lucka, en team Camille (vrijdag) team Elise, team Julie, team Lily en team Ilena (zaterdag middag ) team Lize, team Esteé B, team Lucca en team Lobke (zaterdag avond).

Het was een avontuur om nooit te vergeten.