CD&V Oosterzele pakt uit met schitterende paasevent

Paaseierenraap in Stokerij van Damme Balegem

De CD&V in samenwerking met de stokerij pakte op paaszaterdag uit met een heel geslaagde paashappening. Zo een vijftigtal kinderen en hun ouders kwamen opdagen in Stokerij Van Damme in Balegem. Van een mooi succes gesproken. De kids genoten volop van de paaseierenraap. Ze konden ook naar hartenlust ravotten tussen de stroibalen. De zonovergoten stokerij Van Damme leek alweer eens de ideale locatie voor het paasevent, De kinderen waren in twee groepjes de – zesjarige en de +zesjarigen indeelde.De paashaas leidde alles in goed banen
 
Een mooi initiatief om de kinderhartjes te bekoren en de ouders een leuke paaszaterdag te bezorgen. De kinderen waren dol op de reusachtige paashaas die het leuk boeltje in goede banen leidde en het paasevent naar zijn hand zette. ‘Keitof, heel leuk’, klonk het in koor bij het vrolijke jonge volkje. Finaal trok iedereen op zijn paasbest huiswaarts. Ook de ouders, grootouders, sympathisanten waren goedgeluimd.