Landelijke Gilde pakt uit met schitterende paashappening

Paaseierenraap in de tuin van Call plant

De Landelijke Gilde Scheldewindeke pakte op paasmaandag uit met een heel geslaagde paashappening. Honderd kinderen en hun ouders kwamen opdagen in gebouwen van Call-plant Scheldewindeke. Van een mooi succes gesproken. De kids genoten volop van de paaseierenraap. Ze konden ook naar hartenlust ravotten in het springkasteel. De zonovergoten koer van Call-plant  leek alweer eens de ideale locatie voor het paasevent, perfect georganiseerd door Landelijke Gilde Scheldewindeke, die de kinderen in twee groepjes (rode en groene stempels) indeelde.

Een mooi initiatief van Landelijke Gilde Scheldewindeke om de kinderhartjes te bekoren en de koters een leuke paasmaandag te bezorgen. De kinderoogjes blonken en ze werden ook nog eens verwend met een drankje en een overheerlijke pannenkoek. De kinderen waren dol op de reusachtige paashaas die het leuk boeltje in goede banen leidde en het paasevent naar zijn hand zette. ‘Keitof, heel leuk’, klonk het in koor bij het vrolijke jonge volkje. Finaal trok iedereen op zijn paasbest huiswaarts. Ook de ouders, grootouders, sympathisanten waren goedgeluimd. Landelijke Gilde bewees nog maar eens zijn organisatietalent. Leuk toch voor de ouders, om gezellig samen met hun ‘oogappels’ een deugddoend paasevent mee te maken. Landelijke Gilde blikt heel tevreden terug op de vierde editie, het succes is een stimulans om ook volgend jaar een paaseierenzoektocht te organiseren. (mvdv,foto’s ddl).