Bib Zottegem en Route 42: uitgestelde boekenverkoop

Samen met de andere bibliotheken (van Geraardsbergen, Herzele, Lierde, Oosterzele en Sint- Lievens-Houtem) die deel uitmaken van het regionale samenwerkingsverband Route 42, houdt ook de Zottegemse stadsbibliotheek ieder jaar een grote boekenverkoop. Door corona moest deze activiteit verleden jaar afgelast worden en om dezelfde reden kon ook de boekenverkoop die op zaterdag 22 januari van dit jaar gepland was, niet doorgaan. Ditmaal is een definitieve afgelasting echter niet aan de orde en wordt er voor deze gezamenlijke grote boekenverkoop van de Route 42-bibliotheken afspraak gemaakt komende zaterdag 23 april van 9 tot 16 uur in de zaal Bevegemse Vijvers. Door de noodgedwongen dubbele verschuiving van deze verkoop zal het aanbod groter zijn dan ooit: jeugdliteratuur, fiction en non-fiction voor volwassenen, tijdschriftenpakketten alsook cd’s en dvd’s. Alles zal te koop zijn aan 1 euro per stuk. De toegang is gratis.