Het Groene Lilare kijkt naar de toekomst – opendeur op 23 en 24 april

Op zaterdag 23 en zondag 24 april 2022 zet het Groene Lilare zijn deuren open van 9u tot 13u.

In de scholen van Het Groene Lilare moeten de kinderen zich optimaal kunnen ontplooien, dit doen ze niet alleen door een gevatte onderwijsaanpak, maar ook door het nodige comfort te voorzien. Daarom zijn er grootse plannen…

In Zegelsem start men met een volledige nieuwbouw die bestaat uit 2 klaslokalen en een polyvalente zaal. In de afdeling 6de lj kasteel wordt een volledig nieuwe vloerbekleding gelegd. In de vestiging in Elst wordt er dan geïnvesteerd in een nieuw afdak. Bij de school in Opbrakel wordt de aanbouw verder afgewerkt tot een nieuw sanitair gedeelte en 2 nieuwe klaslokalen.

Tenslotte in Michelbeke komt er een volledig nieuwe speelplaats en de daken van de kleuterklassen en het  secretariaat worden gerenoveerd.

Een heleboel vernieuwingen die  de leerlingen ten goede  zullen komen. Wilt u zelf eens deze plannen bekijken of wenst u een rondleiding in één van deze scholen surf dan naar de website van de school: www.hetgroenelilare.be  en maak een afspraak.