Dames Voorwaarts Gijzel Oosterzele (2 de B) bekronen gouden jaar met titel

Willen seizoen afsluiten met 48 op 48

Op vrijdagavond 22 april hebben de dames van Voorwaarts Gijzel Oosterzele (2 de B) hekkensluiter Elene – Grotenberge ingeblikt met maar liefst 5 – 0. De dames hebben hun gouden jaar bekroond met de kampioenstitel. Met nog één wedstrijd te gaan tegen Red Star Ladies Denderhoutem (6 de, 14 p) mogen we nu al concluderen dat de VGO – dames het seizoen 2021 – 2022 gaan afsluiten met een 48 op 48. Van een krachttoer gesproken. Ronduit een schitterende prestatie. De VGO – dames hebben de titel beet: Feest! Een golf van geestdrift rolde door Oosterzele. De sympathieke damesploeg veroverde alle harten. Van harte gegund, dames. Een apotheose van een ronduit verbazingwekkend seizoen.
De dames scoorden na 15 wedstrijden al 129 doelpunten, amper 2 goals geïncasseerd, de beste aanval, de beste verdediging in 2 provinciale B, de titel is meer dan verdiend.  Wat de VGO – ploeg neerzette is fenomenaal. Met uitstekend voetbal, baas in alle wedstrijden. Het team toont maturiteit en intelligentie. Inhoud, veel goesting, knappe organisatie. Het VGO – bestuur en de entourage mogen fier zijn op de dames. Na het moeilijk seizoen van de mannen, dan toch nog goed nieuws bij Voorwaarts Gijzel Oosterzele. 15 zeges op rij, zeker weten het worden er 16. Foutloos parcours. Met telkens een echte machtsontplooiing. De kwieke  damesploeg van VGO bezit veel offensieve kracht. De groepsgeest bij VGO is enorm. Veel lachen, de groepsgeest bij de dames is top, maar ze hebben ook veel kwaliteiten. Mentaal sterk. Gewoon elke keer willen winnen. Dames met de juiste ingesteldheid. En dat ze ook naast het veld heel goed overeenkomen. Die samenhorigheid, mooi toch. Voor mekaar door het vuur gaan. Van match tot match alles geven. De machine loopt gesmeerd. We wijzen graag naar de uitstekende groepsmentaliteit bij de VGO – dames. Dat soort gedrag maakt dat VGO een sterk blok vormt. De toekomst oogt rooskleurig. Uitgaan van geloof in eigen kunnen. Wat het VGO – damesteam, met Naomi De Regge, Emily Mateo, Lea Van De Velde, Marieke Bizet, Jana Tomanski, Zoë Van Hecke, Anke Vermeulen, Fee Canoot, Evi Van Herreweghe, Justine Mestdagh, Shari Van Haesebroeck, Frauke De Bruycker, Anouk De Moor, Hana Marly, Louise D’Hondt, Yme Ost, Ode Vereecke, Hella Ahmed en Jolien Vander Elst, dit seizoen gepresteerd heeft is echt straf. Dikke proficiat, dames. (mvdv, foto’s ddl)