Sociaal Huis Ninove
©Sophie Richez - Sociaal Huis Ninove

Ouderenadviesraad Ninove zoekt voorzitter en ondervoorzitter

De ouderenadviesraad, de adviesraad waarin Ninovieters ouder dan 55 een visie ontwikkelen over en adviezen uitbrengen over alles wat Ninoofse senioren aanbelangt, zoekt een nieuwe voorzitter en ondervoorzitter.

Kan jij een vergadering leiden? Stel je je neutraal op tussen de belanghebbenden op het vlak van seniorenbeleid? Kan je bruggen bouwen tussen verschillende visies? Heb je zelf een mening over ouderenbeleid in Ninove? Dan is de rol van voorzitter van de ouderenadviesraad jou misschien op het lijf geschreven. Samen vormen de voorzitter (met de ondervoorzitter) en de secretaris de motor van de ouderenadviesraad. Voorwaarde is wel dat je minimum 55 jaar bent en in Ninove woont.

Meer info is te verkrijgen via de seniorenambtenaar van de stad (054 50 50 50, senioren@sociaalhuis.ninove.be, Sociaal Huis, Burchtstraat 46 – Ninove) of www.ninove.be/ouderenadviesraad-2.

Kandidaat stellen?

Je kandidaat stellen voor de functie van voorzitter of ondervoorzitter kan tot en met 16 juni via senioren@ninove.be. Vermeld er gerust bij waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn. Op 23 juni komt de ouderenadviesraad samen om zich te buigen over de binnengekomen kandidaturen.

Ook gewone leden kunnen zich trouwens nog steeds aanmelden. Heb jij een warm hart voor senioren? Ben je ouder dan 55 jaar en woon je in Ninove? Dan ben je misschien wel geïnteresseerd in een rol binnen de ouderenadviesraad. Je kan je zowel als individu, als namens een vereniging kandidaat stellen om lid te worden van deze raad.