Bestuur FCE Moortsele bedankt spelers en supporters met leuke happening

Tevreden met 7 de plaats en 49 punten

Het bestuur van FCE Moortsele had na de wedstrijd FCE – Gavere – Asper ( 2 – 2 ) een leuke verrassing voor de spelers en supporters van FCE Moortsele. Blauw – wit werkte een mooi seizoen 2021 – 2022 af. Het team won 13 maal, speelde 10 maal gelijk, verloor 7 wedstrijden. De balans oogt mooi, FCE Moortsele klokt af op de zevende plaats met 49 punten, en mag zich, na de degradaties van Voorwaarts Gijzel Oosterzele en Windeke,  ‘dé ploeg van ‘t stad noemen’. ‘Na de match ontvingen vier spelers die hun carrière stop zetten een mooie attentie van het bestuur. Veel sfeer op het veld na de laatste wedstrijd van het seizoen,  een paal-danseres voerde een leuke act op. Ze kreeg lovende commentaren na haar optreden in de Grote Talentenjacht. Mooi initiatief van het FCE bestuur om voor zijn spelers en trouwe supporters een dankmoment in te lassen. Hoe kon het anders, de paal-danseres kreeg veel bekijks. Mannen blijven mannen.
FCE Moortsele is en blijft een ‘specialleke’. Het voetbal is er niet alleen een spel maar ook nog altijd er een met én voor de supporters. Als je ziet hoe ze – zoals op de slotwedstrijd van de competitie – hiervan genieten. Een extra stimulans voor het bestuur om er ook volgend seizoen opnieuw keihard tegenaan te gaan. Er bestaat chemie tussen het bestuur en de spelers en supporters.  De spelers voelen zich thuis in Moortsele, slechts drie spelers verlaten de club. De spelers hebben het goed gedaan en bewezen dat ze goede prestaties kunnen leveren.
Echtheid, je vindt het in Moortsele. Kenmerkend, de typische FCE – nederigheid. Er is alleen maar plaats voor fair play. De groepsgeest bij FCE Moortsele zit goed, veel lachen, veel kameraden, natuurlijk is het dan leuk om naar de club te komen. Zoals bij elke club zijn er goeie en minder goeie periodes. Elke match willen ze willen, mentaal sterk, én met de juiste ingesteldheid. Mooi, die samenhorigheid bij volksclub FCE Moortsele. Winnen of verliezen, het blijft er altijd plezant. Op een wedstrijddag de verzamelplek voor de bonte allegaar aan fans die FCE Moortsele rijk is. Allen voelen ze zich verbonden door de nostalgische authenticiteit van FCE Moortsele. Ongedwongen en gezellige sfeer.
 
BBQ
FCE Moortsele nodigt iedereen uit op de barbecue die plaats vindt in het Gemeenschapscentrum De Kluize, Sportstraat 2 in Scheldewindeke op zondag 22 mei 2022.  Je kan op zondag 22 mei in GC De Kluize terecht voor enkele gezellige uren tafelplezier. Er zijn twee shifts: van 11 u 30 tot 14 u en van 18 u tot 20 u. Wie graag vegetarisch eet, geen probleem. Deelnemen kost 20 euro, kinderen smullen tegen 12 euro. Toon een groot hart , het evenement is een belangrijke bron van inkomsten voor FCE Moortsele. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het bestuur en alle spelers van FCE Moortsele. (mvdv, foto’s ddl).