Balegem: Viergeslacht in vrouwelijke lijn dankzij schattige Lilou

Jeannine Godichiabois (78) uit Oosterzele, Carine De Winne  (52) uit Balegem,  Bo Van Dorpe  (28) uit Balegem en Lilou vormen een viergeslacht. En of ze fier zijn op de schattige Lilou.

Lilou is geboren op 12 januari 2022 in Zottegem. Om die mijlpaal in de verf te zetten werd een historische foto gemaakt van het viergeslacht. Fotogeniek is ze al, die leuke Lilou.  Geen woorden kunnen de emoties beschrijven die overgrootmoeder Jeannine, oma Carine, mama Bo en papa  Jens De Poorter  en de familie doormaken met de geboorte van Lilou. Trotse opa Eddy Van Dorpe  legde het vrouwelijk viergeslacht op de gevoelige plaat vast. Knap beeld. Jeannine, Carine en Bo  zijn  zielsgelukkig om samen met ‘wondertje’ Lilou  (wat een mooie originele naam) te mogen poseren. Gans de familie is fier en blij met het  viergeslacht.  De eerste spruit van het gezin zal alvast nooit aandacht te kort hebben. (mvdv, foto Eddy Van Dorpe)