Brouwerij De Graal zoekt foto’s uit de oude EN nieuwe doos

Voor de introductie van een nieuw bier zoekt brouwerij De Graal uit Brakel hulp bij de Brakelaars en omwonenden. Meer bepaald is De Graal op zoek naar oude foto’s van de Tirse aan het marktplein in Nederbrakel, in de volksmond ook wel het Strontketske genaamd. Momenteel is de Tirse volledig gerenoveerd en omgebouwd tot een parking. Vroeger was dit een smal steegje naast de school op het marktplein in Brakel. Van dit oude originele steegje worden foto’s gezocht die gebruikt kunnen worden als bieretiket voor het nieuwe bier van brouwerij De Graal. Ook nieuwe foto’s zijn welkom (bij voorkeur foto’s via drone om een mooi bovenaanzicht te bekomen). Aan deze zoektocht wordt natuurlijk ook een prijs verbonden, namelijk een vat van het nieuwe bier Tirse (ideaal voor de komende BBQ’s) (excl leeggoed). Oude/nieuwe foto’s kunnen gescand en digitaal opgestuurd worden naar info@degraal.be of binnengebracht in de brouwerij (Industrielaan 42A, 9660 Brakel). De zoektocht naar mooie foto’s loopt tot 15 juni. Veel succes. De brouwerij dankt u.